"Der er plads til den bevidstgørende samtale om kroppen og sindet, ligesom der er plads til at falde ind i en dyb ordløs afspændt tilstand"

BEHANDLING

PROFESSIONEL KROPSTERAPI & MASSAGE

Igennem dialog og kropsbehandling møder jeg dig, hvor du er i livet, og inviterer dig til et frirum med dine behov i centrum.

Livet igennem møder vi udfordringer, der kan sætte sine spor i kroppen. Derfor ser jeg dine symptomer i lyset af hele din livssituation og hvilken betydning, problemet har for dig


Den psykomotoriske tilgang handler både om at aktivere, styrke og øge spændingen i underspændt muskulatur, samt afspænde og sænke spændingen i overspændte muskler.


Behandlingerne tager udgangspunkt i koblingen mellem krop og sind og giver dig fornyet energi, nærvær, ro og lindring af spændinger og smerter i kroppen.

DU VIL DERFOR HAVE MULIGHED FOR AT SLIPPE 


  • Anspændthed - fornemmelse af hårde og knudrede muskler/væv
  • Smerter - fx. hovedpine, ondt i maven, ledsmerter m.m. 
  • Kropslig uro - snurren i arme, ryg eller ben
  • Tankemylder og bekymringer
  • Søvnforstyrrelser
  • Glemsomhed og koncentrationsbesvær

Balance i krop og sind

Mine behandlinger er harmoniske og effektive og er med til at øge flowet i muskler og væv samt bevidstheden til egen krop. Ved at lære at lytte til kroppens signaler, kan du få bedre indsigt i dine behov og finde nye muligheder for at genoprette balance.


Med den psykomotoriske tilgang behandler jeg både kropsterapeutisk og med fysiurgisk massage, alt efter dit behov og ønsker. Behandlingen udføres i et roligt, rytmisk tempo ved dybdetryk, stræk og tyngdeløft. Med olie på din hud udføres en dybdegående massage med lange glidende strøg og dybdetryk til specifikke områder.


Den manuelle behandling kan følges op af relevante øvelser

Er du interesseret i at høre mere om, hvad mine behandlinger kan gøre for dig så er du meget velkommen til at kontakte mig ganske gratis og uforpligtende: mail@anjabrandi.dk eller tlf. 22626928.

Grib dine ressourcer og styrk dit nærvær

GAVEKORT

Giv én du holder af et pusterum fra den hektiske hverdag.


Uanset om du har lyst til at give en konkret behandling eller et beløb efter eget ønske i gave, udsteder jeg gerne gavekort.


Du vælger selv, om du vil afhente et fysisk gavekort i flot indpakning, inklusive en lækker fodbadesalt hos mig, eller om jeg skal fremsende det med posten. Fragten kommer oveni prisen.

Jeg kan også sende et gavekort via mail, så du selv kan printe ud.


Gavekortet kan købes hos mig på Østergade 1M, 3600 Frederikssund og du kan bestille ved at klikke her .

Du er også velkommen til at kontakte mig: på mail@anjabrandi.dk eller tlf. 22 62 69 28.